Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
mindigtesok

Mindig testvérek

Fecsegőposzáta · 10 hónapja
Amikor reggel kinyitottam a szemeimet, az jutott eszembe, hogy annyi mindenről írnék ma a blogomra, hogy az már bűn. Néha nehéz a konkrét érzéseimről, történéseimről és a pillanataimról általánosságban írni. Nem szeretnék neveket és helyszíneket néven szólítani, ezzel is megtisztelve a környezetemet. 

Sokan kérdezték, hogy miért pont “fecsegőposzáta” és miért pont “mindigtesok.blogolok.hu”. A blogíró nevem teljesen véletlenszerűen született. Egyik este ültem a TV előtt és az Éhezők viadalát néztem, felismertem magamban a fiktív karakter néhány tulajdonságát. Gondoltam, minden álnéven író neve egyhangúvá vált (tisztelet a kivételnek!), szerettem volna olyat kitalálni, ami ismerős, mégsem a megszokott, legalábbis ilyen szempontból. 
A “mindigtesok” webcím története sokkal konkrétabb mint azt sokan hiszik. Csak pár hasonló név jutott eszembe, és folyamatosan ezen az egy szón járt az agyam: “tesók”. Szerettem volna kifejezni, hogy ez az oldal rólam és az összes nem vérszerinti testvéremről szólni fog. Legyen szó olyanról, aki már messze jár, de azokról is, akik szorosan mellettem vannak még mindig. Egy barátság akkor válik igazán szilárddá, ha a barátaidat idővel testvérként szereted és említed. Ugyanannyira aggódsz értük, védelmezed őket és kiállsz mellettük: nemtől és kortól függetlenül. Hazudnék, ha azt mondanám, sok embert tartok ennyire megbecsülve. Mindenki számíthat rám a szükségben, de a feléért sem égetném meg magamat egy percre sem... azt hiszem, mindezt nem kell magyaráznom körbe-körbe. Mindenki tudja, hogy milyen vagyok személyiségileg, ha mégsem, akkor a szüleimet ismerve igazán kevert gyerekké váltam. De boldoggá tesz a tény, hogy mindenhol tudok még mindig meglepetéseket okozni. Sokszor még magamnak is! 

Az utolsó, hogy igen, a legtöbbször mozgásban vagyok. Sose bírok nyugodni és szinte mindig valahova megyek. Folyamatosan aktív állapotban érzem magam, és az utóbbi pár napban még jobban visszanyertem az erőmet. Rájöttem, hogy mindennap élni kell, mert nem tudhatjuk, mikor kopogtat az ajtókon a kaszás. Kiakarom használni az összes alkalmat, pillanatot, eseményt, történést, momentumot és helyzetet! Ott akarok lenni mindenhol és bűntudat nélkül élvezni az összes élvezhetőt. Kipróbálni olyan dolgokat, amiket sohasem mertem volna. Kitartani olyan célok mellett, amellyel megváltozhat az életem. Szeretnék extrém dolgokat kipróbálni, csak társat keresek rá. Aki eljön velem élni! Szeretném körbeutazni azokat a helyeket, amiért minden porcikám vágyakozik. Szeretnék makkegészséges lenni, de már soha nem leszek. Teszek róla, hogy a helyzet olyan magaslatokat üssön, amivel lehető legjobb eredményt hozom ki ebből is. Ahogy mindig mindenből. Mert képes vagyok rá! Képes vagyok bármire! Ahogy Te is! Csak hidd el, vésd az agyadba, igazán akard és valósítsd meg. Nem csak szavak, tapasztalat. ✍????⏳

Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!