Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
mindigtesok

Miért kiváltság nőnek lenni?

Fecsegőposzáta · 9 hónapja
A mai modern világ elvárásai és akadályai olyan élethelyzetekbe kényszerítik nőket, amelyek miatt megtörhet, a személyisége eltorzulhat és elhalványulhatnak céljai. A folyamatos megfelelési kényszertől a sok nő elfelejtheti az önmegvalósítás érzését, és olyan dolgokat ragadnak előtérbe, amelyekről tudják, nem hoznak elegendő boldogságot számukra. A nők egy része nem is tudja, milyen egy spontán, határozott és ösztönös nő, mert ez az egyik legnehezebb feladat az életben. Elsősorban embernek maradni, másodsorban nőnek lenni a rohanó világban és nem legutoljára, megfelelni azoknak, akiket a szívünk minden feltétel nélkül szeret. 
Minden ember kiváltsága, hogy létezhet, érezhet és szerethet. Mi nők, mégis különbözünk a férfi nemtől a legalapvetőbb kiváltságokban is. Létezünk, de képesek vagyunk teremteni, egy új élettel megajándékozni a világot. Érzelmesek vagyunk, és folyamatosan tele vagyunk kételyekkel, de a különlegességünk pont ebben rejlik. Egy igazi nő tisztában van azzal a ténnyel, hogy nőnek lenni egy isteni kegy, egy privilégium. Meg kell tanulni büszkének lenni magunkra, és megélni a nőiesség minden fokát, kihasználni az összes előjogunkat, amelyre jogosultak vagyunk az nemi identitásunkból kifolyólag.
A nő, akár a jó bor, az idő múlásával nemesedik, de nem várhatjuk, hogy mindez magától az ölünkbe hulljon, cselekednünk kell! Az ellenállhatatlan női varázserő, amely megbabonázza a legerősebb férfit is nem érkezik magától. Hinnünk kell magunkban, hogy kiteljesedjünk és önbizalommal lépjünk a jövő felé. A kihívások csak megtanítanak minket, hogy lehetetlen nem létezik. Motiválttá válunk, amely a leküzdhetetlen problémákhoz elegendő energiát ad. Minden nőben, lányban és hölgyben létezik a harcos amazon, az érzelmes kislány, a vad istennő és az eltökélt diktátor. Képesek vagyunk olyan dolgokra, amelyekre nem is gondolnánk. Az adottságainkat olyan célokra kell kiterjeszteni, ami pozitívan hat ránk és környezetünkre is. Nem szabad félni a kockázatoktól és a sorozatos kudarcoktól, hiszen ettől leszünk erősebbek, eltökéltebbek és határozottabbak. Egy nő mindig mindent túlgondol és túlbonyolít, de ezt nem kell negatívan megélni, ezek vagyunk mi. A nő olyan dimenziókba képesek átlépni, amelyet egyetlen egy férfi sem érthet. Ez a kulcs az univerzum összes kérdésére. Ha meg tanuljuk szeretni magunkat, elfogadjuk a tökéletlenségünket és merünk tenni az önmegvalósítás érdekében, nem lesz olyan ember, aki képes lenne megfosztani minket ettől a hatalomtól és elszántságtól. 
Hogyan lehetséges mindez? Merj nő lenni, merj élni, ne félj harcba szállni önmagadért és használd fel azokat az erényeket, amely minden férfiból hiányzik, mert kiváltság számunkra. A lélek erőssége nem hasonlítható össze a fizikai erővel. Egy igazi ízig-vérig nő nem hajszolja a boldogságot, nem keresi a kibúvókat és egy másodpercre sem hiszi, hogy kizárólag csak a férfi tudja megragyogtatni a lelkét. Nem kémleli a jövőképét, miközben elmegy felette az idő. A mának él, mert tudja, mennyi csodálatosságot tartogat magában a világmindenség. Örül a fényességnek, a mindennapoknak, a céljainak és a családjának. Fontos, hogy tudjunk kitűnni a tömegből és magunkra tereljük az összes figyelmet. Nem számít, hogy valaki alacsony, magas, vékony, kövér, szőke vagy barna. Egyetlen egy dolognak van jelentősége, hogy minden külső adottságunkat mosollyal az arcunkon kell viselnünk. A stílusunk tesz minket különlegessé és igazán lenyűgözővé. A tökéletlenségünk felvállalásával esélyt adunk magunknak bármilyen megpróbáltatáshoz. Büszkének kell lennünk, hogy talpon maradunk, mert a problémákat amazonként küzdjük le és a szeretteinkért úgy harcolunk, mint egy fizikailag megtermett férfi. Minden nőnek jogosultsága, hogy élete filmje ne a szürkeségről szóljon, hanem az álmairól, az élményeiről és a színes emlékeiről. Nem használja a „ha…” kifejezést, mert nincsenek felesleges képzelgései. Miért? Mert szeret nő lenni, elfogadja magát és jól tudja, hogy képes a bármire, amit elképzel. Nem felejt el a pillanatnak élni, nem halogat, nem csapja be önmagát. Lehet, hogy néha nehéz utakon járunk és a lelkünk sajogva segítségéért könyörög, de a felszínre jövetelünk is csak idő kérdése. Egy nő ezeket az utakat járhatóvá varázsolja, és olyan életet alakít ki önmagának, amely elhozza számára a boldogságot, a megvalósítást, a sikerességet és a szeretetet. 
Légy büszke magadra! Húzd ki magad, vonulj végig mindenhol, mint egy díva. Nincsenek miértek, mert nő vagy! Megteheted, mert ez a nő privilégiuma. Nézz az emberek szemébe bátorsággal és a mosolyod fényesebb legyen a csillagoktól. A kisugárzásod megolvasztja az összes emberi szívet, és ez visz majd előre. Ne félj az elutasítástól! Te vagy az egyetlen, aki leküzdheti az akadályokat. Valósítsd meg magad, az álmaid és biztosítsd magadnak azt az életet, amelyre hivatott vagy! Szeresd, hogy kiváltságos vagy!
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!