Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
mindigtesok

Megértlek titeket férfiak!

Fecsegőposzáta · 10 hónapja
Úgy örülnék, ha hallanátok most a boldogan vihogó hangomat az izgatottságtól. A sikerélmény már magában is öröm, de mi van, akkor ha egyszerre több is beköszönt? Mikor végig ugrálsz a szobán, és annyit motivációt szerzel mindezzel, hogy már látod az egy éves terveidnek is a legvégét. Persze, sikeresen és átkozott boldogan. Csak kezdj el hinni magadban! Ne foglalkozz azzal, mennyien vannak ellened. Az se nagyon érdekeljen, hogy hányan használnak rád obcén szavakat, néznek hülyének és nevetnek a céljaidon. Tarts ki magad mellett, mert mindig lesznek olyan emberek, akik szerint nem vagy rátermett. 

Most lehet, hogy még jobban meg leszek dobálva, de csodálom a férfi nemet. Lehet azaz oka ennek, hogy bátyám van és fiúkkal nőttem fel. Nem tudtam rúgni a labdát, de rúgtam, hogy alkalmazkodjak. Nem tudtam megvédeni magam, de muszáj volt megtanulnom megvédeni magam, másképp elnyomtak. Sose tudtam verekedni, még is verekedtem, amelyekből rengeteg maradandó, gyerekkori “csínytevés-sebet” szereztem. A csontjaim is törtek, volt, hogy az arcomon és a ruháimon látszódott, de volt arra is alkalom, hogy a beszakadt fejemet kellett összehúzniuk a szüleimnek.  Lehet, hogy elképesztő kislány voltam, és minden balhé szereplője voltam..De sokkal őszintébb és bátrabb emberré váltam mint a legtöbb nő. Képtelen vagyok olyanon rinyálni, aminek még csak értelmét sem látom, pl. mit vegyek fel egy buliba. Kit érdekel? Miért kell ezzel másokat az őrületbe kergetni? 
A fiúk\férfiak sokkal nyugodtabbak, nem gondolkoznak ilyen hülyeségeken, ugyanúgy tudnak érzelmesek lenni, csak nehezebben mutatják ki. Kiállnak melletted, nem a hátad mögött beszélnek, hanem az arcodba. Védelmeznek, tudnak felelőtlenül viselkedni és szeretnek élni. Nem vágnák el a torkukat, ha valaki elhagyja őket. Kiállnak a barátaik mellett, és egy nő sohasem állhat közéjük. Nem akarom lehordani a női nemet, hiszen én is nő vagyok és vannak baratnőim, de legyünk őszinték... ha az elmúlt 1 évemet nézem, akkor a csajok 40%-a azon rinyál, hogy 2-3hét után megunják és otthagyják őket. Jó reggelt, az a baj, hogy a szexuálitáson kívül semmit sem tudsz adni, mert hat traktor is megtér egyszerre a szádban, így a beszélgetés egyenesen szégyen veled, főleg nyilvánosan. Ezért másra nem vagy felhasználható... A másik 20% sírdogál, mert nem elégedett a kapcsolatával és egy új áldozatra feni a fogát, de sikertelenül. Egy nem elég sose, de ha több van, akkor pánikolva rinyálunk. Vastapsot lányok! 
Ott van a bűvös 10%, akik az első pár randi után odadobják magukat mint a steakhúst, aztán csodálkoznak, hogy soha többé nem keresik őket. Ha fiú lennék, kiélvezném a helyzetet, hiszen a lány önfeláldozó viselkedése egy estére igazán hízelgő. De holnap már prolis! Igaz, én is így gondolom. A hús is romlandó! :) 
A többi fennmaradó százalék az, akik teljesen más dolgokat képviselnek: vagy azt, amit én, vagy teljesen mást. De egy a lényeg, hogy nőként sokszor úgy érzem, férfinek kellett volna születnem, mert a nem, amit képviselnem kéne úgy viselkedik mint a kiéhezett hiénák, szexista állatok, férfi hastájék alatti imádók. Sajnálom, hogy 2018-ban megfordult a világ. A nők nagyrésze olyan lett mint egy szexreéhes, igénytelen és közönséges 18.századbeli katona. Szerintem, nem a férfi tehet arról, hogy napok vagy max hetek után, más utat választ. Nekem sem kellene olyan nő, aki közönséges, buta, primitív és simán szembeköpne. Kinek van szüksége olyan nőre, aki még az állatoktól sem megszokottan viselkedik? Csajok, nem kell bosszút forralni, főleg nem célhoz is vinni. Nem mindig a férfi a hibás, ha ti túl kevesek vagytok. A férfi legalább elmer hagyni, tud lepni, kihasználja, amit ki kell. Ezen mi a bűn? A bűn ti vagytok! 

Előre is bocsánat azoktól a nőktől, akikre mindez nem igaz. És igen, a tapasztalataimat a rohanó környezetemre építettem. A példákat is a környezetemből vettem, de nem a szűk baráti koromből, viszont nem kell messzire menni. Kívánom, hogy változzon a női nem, s legyünk újra egyelőek a férfiakkal, mert ha így halad a világ tovább, lassan kipusztulunk...
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!