Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
mindigtesok

Értsd meg a mindennapjaidat!

Fecsegőposzáta · 11 hónapja
A hetekben beszélgettem egy emberrel, aki rávilágított pár dologra az életemben. Nincsenek konkrétumok, sem nevek, sem célzások vagy mutogatások. A következő elmélkedés olyan arcoknak való, akik szeretnek olyan dolgok felett elmélázni, ami a hétköznapokban egyáltalán nem is érdekli őket. Mégis találnak az év 365 napjából olyat, amelyiken az ilyen pillanatokat is “dicshimnuszként” dalolják. 

Valószínűleg nem sok ember fogja érteni ezt a bejegyzésemet, mert nem mindenki képes olvasni a sorok mögött. Volt már részed hasonlóban? Biztos vagyok benne! Lehetséges észre sem vetted, hogy olyan dolgokon gondolkozol, aminek semmi értelme. Aztán rájössz, hogy ezeknek a különleges pillanatoknak mégis eszmei értéke van. Mert te, saját magad teremtetted az értelmet az egésznek. 

Az egyszerűség kedvéért, minden nap egy hatalmas ajándék, szinte már ünnepnap. Ez is lehetne az a nap, nevezhetnénk mondjuk “mindenki napjának”. De csak az élheti át a valóságos utazást, aki képes olvasni a sorok között, élvezi a mögöttes tartalmat és értékelni tudja ennek a napnak is a csodálatosságát. Boldog “mindenki napot” kívánok mindenkinek, aki nem felejtette el, hogy az életet élvezni és élni kell; akár éjjel, akár nappal; akár egyedül, akár másokkal. A végeredmény úgyis mindig ugyanaz: (1+1*2)+[(10*4):2]=ne aggódj, légy boldog. 

#sorrynotsorry #filozofia


Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!